About Them Colours

The House, vänner / Friend, friendship, vänner, vänskap, kärlek, Love, hus, huset, nyinflyttade, flytta, göra om, renovera, måla, spackla, garderob, Walk in closet, Ikea / Permalink / 0
 
Godmorgooooon! 
Vaknar upp till en strålande sol, helt underbar morgon. Och, jag har fått inneboende över helgen... *trumvirvel*... Bästa bästa Linnea! Wiiie! Det bestämdes hastigt och lustigt i förrgår. Sååååå mysigt att ha henne här! 
Vi snackade skit, åt oss mätta på ost och delade en flaska rosé. Perfekt myskväll om ni frågar mig. 
 
Ni kanske undrar vad bilderna är för något. Jo det är så att detta rum är tänkt att bli vår "walk in closet" och blir troligtvis det första rummet som vi får i ordning som vi vill. Tänkte att ni ska få följa med under resans gång. Som ni ser är det fantastiska färger på väggarna (groooovt ironisk) och en ännu mer fantastisk lampa haha, som de är nu. Jag har börjat spackla om ni undrar om de vita fläckarna. 
Tror bara vi kör vita väggar där inne faktiskt. 
 
Sen kommer delar av inredning imorgon!! Wiie!
 

Follow The Journey

fashion / Fashion, mode, mamalogy, mamalogy world, inspo, inspiration, gravid, mamma, mammakläder, mammaoutfit, mammastil, gravidkläder, gravidstil, gravidoutfit, outfit, stil, trender, instagram, följa, inspirera, foto, selfie, selfies, bilder / Permalink / 0
 
Ursäkta den otroligt dåliga bildkvaliteten!! Lite så man skäms. Men de var så det fick bli.
 
Vad kul med så possitiv respons hörni! Taaaack!  
Som jag skrev kommer ni kunna följa resan här på bloggen. Ännu är det en del arbete kvar, men om ni önskar få lite inspiration redan nu kan ni följa instagramkontot:
 
mamalogy.world
 
Där kommer jag lägga upp härliga bilder med inspo.
Stoooooor kram till er alla! 
  

The Future Is Bright

fashion / Fashion, mode, mamma, gravid, mammakläder, mammastil, gravidkläder, stil, personligt, trend, trender, foto, bild, företag, nystartat, pregnant, gravidstil, webshop, påverka / Permalink / 2
 
Nu mina vänner ska jag berätta något väääldigt spännande. Något som jag gått och klämt på länge och inte velat berätta, förrens nu.
 
Jag har startat ett företag!!!!!
 
Så hiiiimla himla spännande. Företaget kommer att sälja gravid- och amningskläder på nätet. Framtidsplanen och målet är att även öppna en fysisk butik. 
Webshoppen öppnar i sommar, förhoppningsvis i augusti!! Så nu alla gravida kommer ni kunna köpa trendiga, snygga, personliga och kvalitativa mammakläder!! Jag har verkligen hört av ALLA att det är så dåligt utbud av mammakläder. Men de ska jag se till att ändra på!! 
Ni kommer kunna följa hela resan här på bloggen, så ni får reda på när vi öppnar osv.
 
Vad tror ni? Ni som vart eller är gravida?!?! 
Jag vill höra ALLA åsikter. 
Dessutom, vad skulle ni vilja hitta hos mig? Vad saknar/saknade ni mest?
Nu har ni chansen att kunna påverka vad vi ska erbjuda för utbud! 
 
BERÄTTA För mig <3
 
Ps. Spread the Word!!!
 
Till top