Velvet

The House / Velvet, sammet, sammetssoffa, velvetsoffa, inredning, interior, huset, inreda, inspo, inspiration, planering, hjälp / Permalink / 0
 
 
Godmorgon på er! 
Idag tänkte jag att ni ska få ge mig lite expertishhälp. Vad vet/kan ni om sammetssoffor? Vi funderar på att ha en sammetssoffa i huset, jag tycker de är så himla fint! Men jag har ingen aning om hur lätt eller svårt det är att hålla en sammetssoffa ren.. Är dom svåra att få bort fläckar ifrån osv.
Snälla ge mig alla tipps jag behöver veta!! Båda bra och dåliga. Taaaack! 
 

Champagne and Lobster

Food / Food, mat, restaurang, vänner, kärlek, Love, friends, foodporn, hummer, torsk, matkoma, gino, ännumermatkoma / Permalink / 0
 
 
Igår var vi och åt på vad som visade sig vara en grym restaurang. Vi planerade att ha lite fredagsmys med Robin och Andrew och att vi skulle ut och äta. Så hamnar vi där och blir såååå nöjda! Jag åt gratinerad hummer till förrätt, den fick 5/5 toasts :) Sen åt jag torsk till varmrätt, det var den bästa torsken jag ätit i hela mitt liv, den var magisk!! Sen eftersom vi redan hamnat i matkoma så valde jag och Benny att dela på en efterrätt som bestod av gino. Den var perfektion! En av mina bättre måltider i livet faktiskt.
 
Tur jag kan lura bort min sorg lite, för egentligen vill jag ju vara i Gbg och kolla på töltonice!!! Måste tyvärr jobba så de får bli nästa år. Määää! 
 

Stripes On Stripes

Allmänt / Vardag, ledig, Stripes, outfit, sailor, vår, spring, bild, bilder, foto, foton, inspo, inspiration / Permalink / 0
 
 
Igår var jag vart randig hela jag! Det liksom bara blir så att när våren och sommaren närmar sig så åker ränderna fram haha. Härligt, eller hur!?!
 
Idag är jag och Benny lediga så vi kanske hittar på något mysigt, tidig bio eller resturang eller något. Sen ska jag till gymmet för första gången på jag vet inte huuuuur länge. Det ska bli så jäkla gött att jobba lite med kroppen igen, efter alla sjukdomar och så. Önska mig lycka till! 
 
Till top