Lady In Red

Outfit / Outfit, bröllop, wedding, style, stil, klänning, skor, topshop, Nelly, Mq, Love, kärlek, gant, kostym, uppklädda, bröllopsgäster, gäster / Permalink / 0
Him: tux-MQ, shirt-Tiger, watch-Gant, shoes-from USA 
Her: dress-topshop, shoes-nelly, bag-Michael Kors
 
Det är kul att gå på bröllop, av många anledningar. För det första såklart för att få se brudparet gifta sig och vara så vackra som aldrig förr, för att man får träffa vänner som man kanske inte träffar så ofta annars, dansa, äta och dricka gott, vara uppe hela natten för att sedan gå hem med skorna i handen och fötterna barfota mot det daggiga gräset, men det är också kul för att man själv får klä upp sig. Inte varje dag man tar på sig blåsan hehe! 
 
Jag bar en hallonröd klänning som jag köpte i vintras när vi var i London, som jag sparat till ett speciellt tillfälle och de var såklart nu! Jag körde på ljusrosa skor och ljusrosa väska till klänningen. Kändes somrigt och fräscht! 
 
Bröllopet var fantastiskt på alla sätt och jag satt med gråten i halsen mest hela tiden. Vad är det med bröllop som gör en så blödig?!?!!! 
Kan bero på den otroligt vackra C eller kanske bara vetskapen om att Fritte fick sitt livs kärlek, oavsett...
Stort grattis <3
 

Celebration

vardag / Vardag, nationaldag, Sverige, äta, restaurang, fandado, drinkar, cocktail, vänner, familj, kärlek, fira, sjuk, snurrig, sjösjuk, fyllesjuk / Permalink / 0
 
I tisdags var de ju Sveriges nationaldag, det firades med middag på ett ställe som heter Fandado. Stället ligger i Hammarby sjöstad och hade väldigt smaskiga drinkar. Hihi! Maten var också väldigt god! 
 
Idag skulle jag jobbat, men vaknade i ett tillstånd som jag hamnar i typ två gånger per år. Jag vaknar och hela världen snurrar precis som om jag druckit 40 drinkar eller är grovt sjösjuk. Tillägas bör att jag INTE druckit något haha.. Jag får anstränga mig för att gå rakt och när jag försöker koncentrera mig så blir jag illamående.Detta tillståndet hänger i över dagen, kan inte minnas att det suttit i längre än så. Minns första gången jag blev såhär i gymnasiet, då vart jag väldigt förvirrad och fick ställa in körlektionen haha! Nu förtiden blir jag inte förvånad men smått irriterad!!
Sååå himla konstigt! Någon som vart med om liknande?
 
 

Let's Practice Some Golf

vänner / Vänner, friends, golf, golfrunda, spela, play, vidbynäs, nationaldagen, fira, familj, kärlek, Love, solsken, sommar, Sverige / Permalink / 0
 
 
Idag firade vi nationaldag :) 
Vi har en liten tradition med Bennys familj där vi brukar hitta på något mysigt på nationaldagen, men detta året jobbar jag just den dagen, alltså imorgon. Så vi fick fira det idag! Det gjorde vi genom att spela en golfrunda. Det gick inte så bra... Hmm borde kanske åka och träna lite någon dag haha! 
Men mysigt hade vi!!!
 
Till top