That Sunset

vardag / Solnedgång, sunset, sjuk, sjukling, sick, mello, Melodifestivalen, fest, party / Permalink / 0
 
 
Suck.. Fortfarande sjuk. Får väl skylla mig själv, jag gick på mellofesten (mycket trevligt!!!) igår och skulle väl egentligen legat hemma i soffan och sovit bort febern. Men jag orkade bara inte längre ligga i soffan som jag gjort heeeela veckan. Drack dock nästan ingenting (!) och mår faktiskt lite bättre idag. 
Ska strax åka till Disel och ta en försiktig promenad med honom. Stackarn måste ju få röra lite på sig fastän matte är sjuk. 
 
Hoppas hoppas hoppas att jag mår bra imorgon!!
 
 

Wednesday

Food / Food, mat, frukost, juice, bilder, bild, vitaminer, sjuk / Permalink / 0
 
 
Jaha då har man råkat ut för en irriterande förkylning då.. Ligger hemma i soffan och kollar på romantiska komedier. Man kan ju säga att jag ändå gör det bästa av situationen, eller hur? Hehe 
Passade på att göra en gofrukost med färskpressad apelsinjuice, mumma! Och glöm inte vitaminerna..!
 

What Happens In Vegas Stay In Vegas

vänner / Vänner, friends, maskerad, LAS Vegas, Vegas, vegasparty, fest, party, prostituerad, peruk, bilder, bild, foto, foton, Konsert, björn Skifs, Tommy Körberg, bildbomb / Permalink / 0
Några bilder jag fick tag på från Vegas partyt...
 
Förlåt mig fader ty jag har syndat.
Glömde helt av att berätta om lördagen. Jo men först vakna jag vid 10, helt död. Märker att Benny inte ligger i sängen så jag går upp, hittar honom i soffan och undrar hur länge han legat där... "Hela natten, jag fick ju inte sova i sängen". Haha men stackars min fina. 
Därefter gick jag och la mig i sängen igen, somnade och vaknade 14.20. Då var de ju bara till att försöka bli människa igen för vi skulle nämligen iväg på konsert. Vi skulle med Bennys familj på Skifs/Körberg, och de var sååå bra! Såklart. Kunde ju inte bli annat med dom två. 
Så helgen har vart fullt upp.
 
Jag kan ju tillägga att jag visst inte kastade ut Benny, inte permanent med mening, jag sa att han fick gå ut ur sovrummet bara för att han vägra stänga av musiken han spelade på full volym. Men då var ju tanken att han skulle stänga av den och komma och lägga sig istället. Men så somnade jag.. Haha. 
 
Sånt som händer klockan 03.30. 
 
Till top