Last Day In London

Travel / Resa, travel, London, uk, England, vår, springtime, londoneye, thelondondungeon, thedungeon, familj, kärlek, Love, vaccation, semester, outfit, maxamarakappa, topshopväska, maxmarabrillor / Permalink / 0
 
 
 
Sista dagen i fantastiska London. (Åh vad jag inte vill åka hem när jag är på resor!!) Vi åt långfrukost på hotellet allihopa. Sedan delade vi på oss då vi hade olika önskemål för dagen. Vi gick till ett ställe som låg precis vid LondonEye som hette The London Dungeon som vi fått tipps om. Det var som ett spökhotell med en "bana" man gick där det längs vägen var massa historieberättare som berättade delar av Londons historia, äventyrsupplevelser och 5D effekter. Det var folk som skrek både här och där men det var verkligen jättebra! Hela äventyret avslutades med ett litet "fritt fall", och jag åkte utan att kissa på mig! Haha. Jag är ju en sån fegis för sånt annars.. Men det var askul!! 
Som ni ser var Benny med också, han mådde lite bättre denna dagen. Sån himla tur<3
 
Vi hann inte så mycket mer än en sväng till Primarket efter då vi hade ett tidigt middagsbord bokat, eftersom flyget hem gick tidigt dagen efter.
 
Våren i London alltså..... <3 
 
Till top