New Accessoar

fashion / Fashion, mode, topshop, London, bigben, väska, purse, itväska, trend, vårens trend, sol, resa, vänner, travel, kärlek, turist, bild, bilder, foto, foton, bild på bigben, vår, friends, Maxmara, maxmara kappa, new in / Permalink / 0
Photocred till min kära make
 
Hallå, måste bara prata lite kort om min nyaste väska. Köpte den i London (på top shop såklart) och började använda den direkt, som ni kan se.. Hehe. Storleken på den är perfekt och jag älskar att den piggar upp vilken outfit som helst!! Nog om det..
Idag är en rolig dag, Charlotta kommer nämligen och hälsar på hos oss över helgen. Såå kuuul! Hon ska jobba och jag ska jobba så vi får hänga på kvällarna, men ändå. Bättre än inget liksom! 
 
Så de blir jobb hela helgen, men de kan jag stå ut med som varit ledig i tre dagar... Som jag bl.a. spenderat med Kristina och världens sötaste bebis igår! 
 
Vart ni än är idag, hoppas solen skiner på er!!!
Pok

Happy Easter Folks

Travel / Resa, travel, duckandwaffle, London, uk, familj, bröllopspresent, påsk, easter, påskafton, högtid, fira, kärlek, love / Permalink / 0
 
 
Glad Påsk på er!! 
Hoppas ni har haft en härlig helg såhär långt. Visserligen har jag sett att det vart både minusgrader och snö på flera ställen i landet. Själv är jag i värmland med snö... Såklart de kom snö. Man kan aldrig räkna med att det är vår förrän efter påsk. 
På påsk ska man ju äta massa mat som på alla andra högtider. Det tänkte jag att jag skulle fira genom att lägga upp lite bilder från Duck&Waffle. Eller lite... Haha bildbomb! Vi gick dit som avslutning på våran Londonresa. Tror det var uppskattat från alla! Jag o Benny har vart där innan en gång, men då var de mörkt ute, nu kunde man ju se huuuur långt som helst. Det var skithäftigt! Ni MÅSTE gå dit. 
 
Ta hand om er och njut av påskmaten! 
Puss o kram!! 
 

A Day Of Sorrow

Allmänt / PrayforStockholm / Permalink / 0
I morse trodde jag att denna dagen skulle bli som vilken annan fredag som helst. Jag gick upp och gick till jobbet, tänkte att ikväll ska jag bara ligga hemma och mysa med Benny och äta gott. 
Så slog klockan 15 och jag fick reda på vad som hänt. Vad som faktiskt har hänt idag. I Stockholm. I Sverige. 
Det är konstigt för jag har aldrig tvekat på att det någon gång inom snar framtid skulle hända här. Ändå blev jag otroligt förvånad, och givetvis oerhört bedrövad. Hur kan någon utföra något så hjärtlöst?!?! Hur kan man vilja skada andra människor??
Vad jag blir ännu mer upprörd över är hur vissa människor  inte inser varifrån en sån här handling kommer ifrån. Men den diskussionen orkar jag inte ens gå in på. 
 
Strax efter jag hört om terrordådet på Drottninggatan får vi höra i gallerian där jag jobbar att vi precis haft skottlossning. Paniken uppstår på en hundradels sekund. Jag vet inte varför, jag trodde jag skulle kunna hålla lugnet i en sån situation, men jag kunde inte hålla tårarna och paniken borta. Som tur är hade syrran precis ringt så jag pratar med henne och lugnar mig snabbt. Vi blir uppmanade att stänga igen butiken. Kunderna hann knappt ut. Vi får höra att detta också är ett terrordåd och är givetvis livrädda. Det låter kanske löjligt med tanke på vad som hänt, men det var som att se döden i vitögat. Det var liksom på riktigt. Det var svårt att greppa. Med en stor klump i halsen pratade vi med nära och kära. Dels för att höra att dom mådde bra, dels för att säga att vi mådde bra men också för att förklara situationen vi var i. Vi var instängda i butiken och fick inte gå därifrån. Vi följde nyheterna noga och bestämde oss att lämna när klockan var 18. 
Tur var att en kompis med bil jobbade i närheten, annars hade jag nog inte vart hemma ännu. Tack!!
 
Vilken fruktansvärd dag för svenska folket, för de drabbade och anhöriga. Personligen har eftermiddagen vart fylld med skräck, dock är jag och mina närmsta inte drabbade. Som tur är. Kan inte ens föreställa mig vad folk har upplevt idag. 
 
Många säger att man inte ska göra detta politiskt, det håller jag med om! I alla fall i detta nu. 
Dock tänker jag uppmana Sveriges befolkning att VAKNA! 
 
 
Till top