OOTD

fashion / Ootd, outfit, fashion, mode, style, stylish, pepe jeans, guess, Barcelona, Barca, travel, resa, se världen, fransjacka, boots, bohem, chic / Permalink / 0
 
En outfit från Barca. Lite hopplock från garderoben, alltså inget nyinköpt. Men väskan är från Guess, jackan HM, shortsen från en butik i NewYork och bootsen från PepeJeans. Armbandet är från HouseOfHarlow.
 
Hej på er! Har ni haft en bra dag? Det har jag, bättre än igår iaf, hehe. Var en sväng i stan och fixade naglarna. Brukar inte ha konstgorda naglar annars men jag gjorde det inför bröllopet och dom har suttit kvar så bra, tills igår. Då hoppade en nagel av, och vad fasen gör man då liksom... Jag skulle ju få betala för att dom skulle ta bort resten av naglarna, så då tänkte jag att ja lika gärna kunde betala för ett nytt sett. Och så känns det sådär lyxigt att unna sig sånt. 
Annars har jag mest jobbat med mitt projekt idag, jag hann med en sväng till gymmet också. Jag har inte tränat ordentligt på jag vet inte hur länge, så var jag där förra veckan. Gissa hur länge träningsvärken satt i?!!!?! Haha! Hoppas inte de blir så denna gången med..
Nu ikväll var jag en sväng hos Disel också, de var såå mysigt. 
 
Nu ska jag nog krypa ner med en kopp te och kolla hockeymatchen! 
 
 
Till top