First Day Of The Week

vardag / Vilnius, Litauen, resa, travel, model, foto, fotomodell, måndag, tävling, hästtävling, familj, kärlek, Love / Permalink / 0
 
 
Måndag härliga måndag! 
Ibland är det så härligt med ny vecka. Man kan liksom börja "på nytt" och starta nya projekt.
 
Hela helgen har jag vart upptagen med hästtävling och med att min mamma vart och hälsat på! Det har vart så mysigt och nästan som förr när vi reste landet runt med hästen på släp och tävlade. Tyvärr åkte mamma hem igår kväll igen, så nu är det sådär tomt som de blir efteråt.. 
 
Som tur är har jag roligheter att se fram emot. På torsdag åker vi nämligen till Vilnius! Det ska bli riktigt spännande att se vad den stan har att erbjuda. 
 
 

OOTD

fashion / Ootd, outfit, fashion, mode, style, stylish, pepe jeans, guess, Barcelona, Barca, travel, resa, se världen, fransjacka, boots, bohem, chic / Permalink / 0
 
En outfit från Barca. Lite hopplock från garderoben, alltså inget nyinköpt. Men väskan är från Guess, jackan HM, shortsen från en butik i NewYork och bootsen från PepeJeans. Armbandet är från HouseOfHarlow.
 
Hej på er! Har ni haft en bra dag? Det har jag, bättre än igår iaf, hehe. Var en sväng i stan och fixade naglarna. Brukar inte ha konstgorda naglar annars men jag gjorde det inför bröllopet och dom har suttit kvar så bra, tills igår. Då hoppade en nagel av, och vad fasen gör man då liksom... Jag skulle ju få betala för att dom skulle ta bort resten av naglarna, så då tänkte jag att ja lika gärna kunde betala för ett nytt sett. Och så känns det sådär lyxigt att unna sig sånt. 
Annars har jag mest jobbat med mitt projekt idag, jag hann med en sväng till gymmet också. Jag har inte tränat ordentligt på jag vet inte hur länge, så var jag där förra veckan. Gissa hur länge träningsvärken satt i?!!!?! Haha! Hoppas inte de blir så denna gången med..
Nu ikväll var jag en sväng hos Disel också, de var såå mysigt. 
 
Nu ska jag nog krypa ner med en kopp te och kolla hockeymatchen! 
 
 

Treasure

vardag / Vardag, föl, häst, skatt, stjärna, fölunge, brainstorma, allmänt / Permalink / 0
 
God morgon! 
Fast de känns som lunch för mig nästan, för faktum är att jag vart uppe ett tag redan.. För en gångs skull haha! 
Jag sitter på Bennys kontor och brainstormar. Jag känner mmig riktigt kreativ idag, så jag hoppas jag kan komma fram till något roligt. Sen är det ju en annan sak att förverkliga något än att bara ha en bra ide. 
 
Har ni sett vilken bedårande liten skatt som kommit till världen?!!? Det är Erikas blivande stjärna, wiie! 
 
 
Hoppas solen lyser på er alla idag! 
 
 
Till top