So Not My Style

Bröllop / Bröllop, wedding, stil, style, design, fashion, weddingdress, my own, skärgården, sommar, summer / Permalink / 0
 
 
Härom dagen skickade fotografen vårt bildspel från bröllopet. Och det var som att komma tillbaka till Grinda ut på klipporna i solskenet igen. Så härligt! Nu kommer ni få stå ut med en del bröllopsbilder den kommande tiden haha! 
Bilderna ovanför är dock från våra härliga gäster på bröllopet <3
 
Jag har fått så mycket beröm för min bröllopsklänning, och jag kan inte säga att jag är annat än nöjd!! 
Faktum är att jag hade lite svårt att hitta någon klänning som jag ville ha.. Inga av klänningarna föll mig i smaken som jag provade. Dessutom skulle de passa in på vårt "tema", alltså inte för pråligt eftersom vi skulle vara i en lantlig skärgårdsmiljö mm, och absolut inte för prinsessig eller marängig för de är so not my style haha. 
Så ända valet var att designa en egen. Jag har givetvis inte sytt den själv, men designen är helt och hållet min. Som jag höll på där ett tag... Men jag blev såååå nöjd med slutresultatet!!
 
 Nu hänger den här hemma, dock inte kemad än så den är jättesmutsig på släpet, men den kommer hänga här, och ibland när jag ser den längst in i garderoben så kommer den påminna mig om den lyckligaste dagen i mitt liv. 
 
 
Till top