The Ring

Bröllop / Wedding, bröllop, bride to be, bride, brud, giftermål, Grinda, fest, love, kärlek, ring, weddingring, engagementring, foto, bild, fotografi, bröllopsfoto, bröllopsfoton, / Permalink / 0
Foto: Quirbach Photography
 
En del har frågat om min ring och tyckt att den är jättefin, andra undrar om det DÄR din vigselring.. haha. Smaken är som baken. Någon kallade den för en riktig "hållkäftenring".. haha!
Ja man tycker som man vill men jag är jättenöjd. Samma sak gällde ringen som med klänning. Jag hittade ingen som jag riktigt gillade. Ville inte ha en typisk vigselring typ alliansring, för det är inte jag. Tillslut gick jag till en guldsmed och tillsammans designade vi denna. Beslutet blev att jag bara skulle ha en ring istället för två som man vanligtvis har i Sverige. Anar ni ett mönster här eller? Haha.. Jag är inte som alla andra barn....
Skenan eller själva ringen är i gult guld och ganska tunn. Den stora baguetteformade stenen är en aquamarin, men den har väldigt ljus färgnyans vilket är typ det bästa av allt. Sen är det små brillianter som sitter i skenan. 
 
På nedre bilden är bennys ring med. Vi hann inte slipa den innan haha, så den är "lite" rispig. Dags för slipning nu tror jag.. Men den är i vitt guld och är en kopia, fast storleken större, av hur min förlovningsring ser ut. Våra ringar matchar alltså inte nu. Men jag har sparat den andra såklart! Och bär den ibland när jag inte känner för att gå runt med den andra. 
 
Så kan man också göra.
 
 
 

Until Death Do Us Part

Bröllop / bröllop, wedding, skärgården, kärlek, love, marrige, äktenskap, äkta, bröllopskänning, kostym, tigerofsweden, design, friends, family, weddingdress / Permalink / 0
 
Foto: Quirbach Photography
 
Världens bästa fotograf Eva Quirbach, hon skapar magi!!
 
Återigen så känns det som om jag står där på klippan och håller min blivande man i handen. Solen lyser så starkt att jag under vissa stunder bara står och blundar och njuter, insuper allt som vår underbara präst säger.  Och jag känner den innerliga kärleken vi har till varann när Benny sneglar på mig, kramar om min hand lite extra och ger mig ett lugnande leende.
 
Du är det finaste jag vet <3
 
 
 

The Same As Usual

Food / Food, mat, foodporn, bild, bilder, foto, foton, friends, vänner, kompisar, restaurang, East, Stockholm, aw, sushi, margaritas, Louis Vuitton / Permalink / 0
 
 
Om någon har missat de så har jag och Miriam ett stammishak som vi alltid går till när vi träffas. East. Dom serverar helt gudomlig sushi!! Missa inte de om ni är i Stockholm. Just denna kvällen blev det margaritas till, och lite för många sånna dessutom haha. 
 
Jag brukar aldrig beställa en "färdig" rätt när jag äter där utan komponera min egen. Min favorit är den pepparhalstrade tonfisken... Himmelsk!!!! 
 
Hahaa tror jag är hungrig. Tror jag går och äter frukost. 
Hörs sen! 
 
 
 
Till top