WALK IN THE PARK

Allmänt, Travel / Travel, resa, London, England, vaccation, semester, jul, julhandla, julklappar, presenter, julklappstips, julklappstipps, christmas, tipps, tips, årets julklapp, bilder, foton, foto, bild, porträtt, Love, kärlek / Permalink / 0
 
 
Obligatoriskt när man är i London ;) 
 
Godmorgon! 
Det är så mysigt att vakna här hemma med alla julstjärnor som lyser i mörkret. Äntligen lite julkänsla här hos oss! Jag till och med handlade några julklappar igår,iiiih!! Jag älskar ju de. Bara att gå och handla klapparna är som julafton för mig, haha. Så knäppt. Jag vet. Men det är jul kul att köpa presenter till andra.
Undra förresten vad som är årets julklapp, är de någon som har koll på de? 
Eller över lag bra julklappar, sånna tipps kan man aldrig få för många av. 
 
Ha nu en underbar dag! 
 
 

SECRET GARDEN

Outfit, Travel / Travel, resa, outfit, mode, style, stil, fashion, London, secret garden, England, vaccation, semester, Maxmara, kappa, topshop, Nike, &Witherspoons, stylish, bilder, foton / Permalink / 0
 
Kappa: Maxmara, Glajjor: LeSpecs, skor: NikeAirforce, polo: &Otherstories, väska: michael kors, mössa: Topshop
 
En av dagarna i London strosade vi omkring I solen och bara mös. Vi promenerade längs med Themsen och hittade den här fina platsen. Det är en gammal kyrkoruin som omvandlats till en fantastisk liten oas, en trädgård mitt ibland alla höghus. 
Såå fint! 
Jag älskar att vara på upptäcktsfärd!
 
 

DUCK & WAFFLE

Food, Travel / Mat, food, foodporn, London, restaurang, England, tipps, travel, resa, äta / Permalink / 0
 
Så igår kväll var vi på en restaurang vi blivit tipsade om, vi visste ingenting om den och var nära på att missa vår bokning. TUR att vi kom dit! 
Vilket ställe de var. Vi hade bara blivit tipsade om de och inte hört något om maten eller läge eller något sånt. Men när vi kom till entren så var den inhängnad med rep, som på uteställen, och de var gästlista som gällde. Sen var det en fönsterhiss som tog oss till 40e(!) våningen. Tror ni inte jag nästan dog av höjdskräck och shock.. Haha! Jag är ju så jävla höjdrädd. 
Väl uppe så hade man ju underbar utsikt över hela London och det var en grymt kul upplevelse, trodde inte det fanns så höga hus i London, dom hade i alla fall inte gett sig till känna för mig innan.
Maten var gryyyym! Och jag och Benny var överens om att måltiden hamnade på vår topplista av intagna måltider här i livet haha. Ni måste, MÅSTE bara gå dit när ni är i London. 
 
Men bli inte mer än 15 min sen, då missar man sitt bord. Och sen var det dedär med dresscode också.. ;) 
 
 
Till top