Like a fairytale

Bröllop, inspo / Bröllop, wedding, bride, weddinginspo, inspo, inspiration, inredning, horses, rider, horsebackriding / Permalink / 0
 
 
Lite bröllopsinspo! Det finns ju hur mycket inspiration som helst att få på pinterest (min favvosida..). Hur vackert är inte ALLT på bilden??!?! Dessvärre kommer det nog vara svårt att få ut så mycket blommor som jag skulle önska, eftersom vi kommer vara på en ö i skärgården... Men jag ska fundera ut så vi kan göra så fint som möjligt! 
Hoppas att det blir fint, jag vill ju att allt ska vara så perfekt som möjligt. Vilket ju är lite svårt när jag inte riktigt vet vad jag vill.. Haha! 
 
Nu ska jag ta en dusch sen sova! 
 
(Idag har jag ridit kurs med Disel, och han var såååååå duktig! Jättekul faktiskt!)
puss

One with Nature

vardag / Golf, golfer, selfie, tävling, competition, tävla, golftävling / Permalink / 0
 
 
 
Idag har jag vart med Benny på golftävling i Örebro. 36 hål har jag gått caddy... Lite ont i benen men det var så kul för Benny var sååå duktig!! Jag är så glad att jag var med och fick se de! 
Vi sitter och väntar på att alla ska komma in sen ska vi åka hemåt. Godkväll föresten! Har ni för er något roligt i helgen? Hoppas ni njuter av svenska våren! 
 
 

East Side Story

Food, vänner / Food,mat, foodporn, East, restaurang, best Of brands, shopping, shopaholic / Permalink / 0
 
 
 
Hej! Hoppas ni mår jättebra!! 
Jag mår bra, eller magen är lite rörig idag men annars mår jag fint. Har jobbat hela dagen och är påväg till stallet för en liten ridtur.
Igår var jag och Miriam på en kundkväll på Best Of brands och därefter gick vi till East och åt sushi och dumplings! Åh dom har så snuskigt god sushi där alltså. Drickat gick också ner.. 
 
Ha en härlig fredagskväll!!
 
 
Till top