Cloudy Days

Allmänt, minnen / Modell, foton, fashion, minnen, Falkenberg, strand, beach, stil, style, mode / Permalink / 0
 
Godkväll alla glada! 
Hoppas ni haft en härlig dag! Min dag har gått ganska fort faktiskt, säkert bara för att jag stått och längtat efter att åka hem till Göteborg. Den som väntar på nått gott liksom..
Kolla in vilka gamla bilder jag kom över idag! Vet inte hur gamla dom är men dom har några år på nacken, haha! Detdär hatten liksom.. Har absolut inget bra att säga om den!! Ha! Men jag gillar känslan i bilderna och omgivningen var så fin kommer jag ihåg. 
 
Sitter på tåget och har tråkigt.. Men snart hemma! 
 
 

Work them boobies

Allmänt, Träning / träning, training, leopard, träningskläder, göteborg, hästtävling, tävling, hästar, party, marklyft, abs / Permalink / 0
 
 
Träna boobsen som sagt, denna övningen är så bra. Lite konstig vinkel bara haha. Idag är jag nöjd att jag fick en snabbis på gymmet på lunchen, marklyft och mage blev fokuset idag.
Imorgon kväll åker jag hem till Göteborg över helgen, det ska bli så himla mysigt. Åh vad jag har längtat! Nu var det så längesen jag var där.. Dock blir det bara tills söndag tyvärr, och mestadels kommer jag bara sitta och kolla på hästtävling, men ändå. Bara känslan att komma hem är sååå härlig!!!! 
Så blir det lite tid för familjen och lite tid för party, lite av varje förhoppningsvis.
 
 
 

Under the coconut tree

Allmänt / Indiskt, mat, resturang, food, foodcoma, inredning, decor, detaljer, planering, orientaliskt / Permalink / 0
 
 
 
Igår åkte jag till Liljeholmskajen påväg hem från jobbet där jag gick till en indisk restaurang med Benny, Robin och Andrew. Härligt ställe och god mat. Och såklart bästa sällskapet! Vi satt och planerade en kul grej som jag kan dela med mig av om ett tag. 
Och åt då, såklart. Massor! 
 
Till top