TAKEN

Bröllop / Bachelorparty, bröllop, wedding, svensexa, Love, kärlek, champagne, kimono, fashion? / Permalink / 0
 
 
Så kom dagen då min blivande man blev bortrövad. Nu återstår bara att se i vilket skick han kommer hem i, hahaa! Åh jag kan inte hjälpa de, men jag saknar honom redan <3 
Ikväll sätter jag mig på tåget mot Göteborg!! Wiie! Några dagar i Götet, sedan går tåget till Norrköping och SM. Därefter ska vi åka en vecka till Värmland. Semestern kunde inte komma mer lägligt!
 
 

My Midsummer Eve

vänner / Midsommar, midsummer, selfies, selfie, sommar, summer, Sverige, outfit, style, stylish / Permalink / 0
  
Såhär var våran midsommar! Många asgarv, massa god mat, drinkar från 11-23 och dessutom riktigt roliga lekar! Kort och gott supertrevligt!!
Det finns tusen till bilder på mig och Andrew, jag får se om jag vågar lägga upp dom en annan gång.. Haha..
Som ni ser då gjorde även vi denna omtalade hemgjorda snapps, som bestod av endast vodka och Ahlgrensbilar. Det vart starkt, men med mycket smak sv bilarna. Dock var vi mesiga och spädde ut den med lite mjölk och då smakade den typ som tequilarosé fast med en twist! Gött! Men aldrig mer antagligen haha!!
 
Hpappas ni haft en grym dag! 
 

Wave after wave

vänner / Permalink / 0
 
 
Livet på en pinne!
Eller på en båt i allafall, haha... Bästa dagen igår! Först var jag i stallet hos Disel där jag höll på att flyta bort i värmen, och stackars Disel fick kämpa på där lite. Sen skyndade vi oss hem för att hinna med en båttur. Ett par kompisar, Simon och Kristina, har en båt som vi drog iväg med. Vi kastade ankare och så låg vi där och guppade. Badade lite och bara hade det gött! Jag ääääälskar att åka båååt!!! 
Sen fick vi för oss att dra ut och käka, så vi bokade bord, åkte hem och fixade till oss och sen drog vi in. Bara de att när vi kom in så hade vi "bokat" en stängd restaurang.. Haha! Nä vi hade bokat fel dag bara. Det var lite roligt för Simon och Kristina har försökt komma dit innan några gånger men de har aldrig lyckats. Inte denna gången heller.... Haha!
Vi gick tillslut till Sturehof och åt magisk hummer, mumma!
 
Bästa dagen!
 
Till top