So Beautiful You Wanna Cry

vardag / Stallet, häst, ridning, disel, horse, happyplace, lycka, Love, kärlek / Permalink / 0
 
 
Jag kunde lagt ut dubbelt så många bilder för precis alla är helt magiska. Behöver jag ens förklara vilken känsla jag har när jag är i stallet?! Som honung för själen <3 
Och min fina fina Disel som gör mig så lycklig.
A, jag undrar vad jag skulle gjort annars, om jag inte hade häst.. Vad skulle då fyllt min kropp med energi och gett mig de lugnet.. Åh vad jag är lyckligt lottad!!
 
 

Queen B for President

vänner / Friends, vänner, Beyonce, konsert, consert, friendsarena, fashion, stylish, style, choker, / Permalink / 0
 
 
Jag var en av alla lyckligt lottade som var och såg QueenB uppträda på Friends härom dagen. Har ni hört något från konserten? Isåfall, ja, det var preciiiis så bra som alla säger!! Hon kan fan rocka vad som helst. Mot slutet var hon genomblöt efter ett par nummer i vatten, men hon är fan lika snygg ändå. Jävla människa alltså haha! Och den sämsta låten blir bra, för att hon gör så bra nummer och äger scenen så grovt så man typ blir lesbisk.
 
Dock tror jag att vi alla tre var ganska glada när de var slut, jag iallafall, för jag har gått och blivit kärring... Mina fötter gjorde såååå ont och jag var trött. Haha hjälp..
 
Imorgon jobba jag min sista dag på MaxMara. Lite blandade känslor för de men det känns bra för nu får jag äntligen all tid att planera de sista för bröllopet!
 
 

Lady In Red

inspo / Mode, fashion, klänning, jobb, le specs, glases, solglasögon, ledig, husvisning / Permalink / 0
 
 
 
Så var denna lediga dagen över.. It sucks! Tiden går så fort så fort man njuter av något. Idag har vi iallafall vart på en husvisning, ett jättemysigt hus från 20-talet vilket gjorde att det på vissa ställen var lite litet och lågt i tak. Typ ena duschen, där kom Benny inte ens in raklång, alltså lååångt ifrån.. Haha. Sååååatte..
 
Imorgon är första dagen på sista veckan på mitt nuvarande jobb. Sen är det inte bestämt vad jag ska hitta på. Så har ni ett jobb liggandes så kan ni ju tänka på mig hehe! 
 
 
Till top