Blurry Photos

Allmänt / Permalink / 0
Detta är enda bilden från igår som var skarp nog att visa, haha!
 
 
Hej Tjena Hallå!
Idag började dagen väldigt sent, haha! Åh jag älskar att sova, men när man sover bort hela förmiddagen så får jag lite smått panik. Speciellt när man har mycket att göra. Idag har jag tagit hand om in pålle, troligtvis hinner jag inte till honom imorgon så jag tog ett litet farväl av honom hehe. Sen har jag vart en sväng inne i stan och inhandlat lite saker inför resan och hämtat några saker som jag ska inreda i hallen med, som jag visar när det är gjort. Nu håller jag på och packar för imorgon drar vi till värmen!
Woop woop!
Då kan man äntligen kanske lägga upp lite härliga bilder.
Först: Ett avsnitt av Bones!

Food Porn

Allmänt, inspo / Permalink / 1
Bild från Pinterest
 
Men guuuud, gå in och kolla på länken nedan. Det är massa recept på vegetariska rätter. Sån mat borde jag laga och äta varje dag för då mår jag som allra bäst. Är magen glad så är jag glad. Kolla:
http://blogg.se/article/2015/september/lista-vegetariska-recept.html
 
Imorgon ska vi ha lite vänner över på middag och då kanske det är perfekt att prova någon av rätterna. Man äter verkligen med ögat, och är det så färgglatt och fint som på bilderna så kommer det nog smaka jättegott!
 Vi får se om jag kan övertala min kära sambo, haha! Han är en riktig "saftig köttbit kille", men jag ska göra mitt bästa! Man får lov att tänka på djuren och miljön ibland.
Härom veckan hade vi veggovecka och jag mådde sååå bra! Ibland tänker jag att jag ska bli det på heltid. Men jag kommer alltid fram till att jag bara ska äta kött när jag verkligen känner för de och behöver (vilket inte är så ofta) men jag ska inte "utnämna" mig vegetarian. Men det är väldigt sällan som jag uppskattar kött och kyckling faktiskt. Nog pratat om mat.
 
Nu ska vi kolla på Bones. Sista säsongen och det är jättespännande...
 
 
 

Colourful Bohemian

fashion, inspo, stylish / Permalink / 0

 

 
Heej!
Idag är en riktigt bra dag, jag vet inte riktigt varför, men den är satans bra bara. Jag hade så mycket energi på gymmet idag att jag slog två personliga rekord. Först tog jag 60 kg i knäböj och sen klarade jag 4 chins!! Åh va jag är glaaa!
Sitter och gör lite fönstershopping på nätet, om man kan kalla de så, haha. Jag har tänkt lägga band på mig själv och inte shoppa på ett tag, meen som min mor alltid brukar säga; fönstershoppa kan man alltid göra.
En stor trend i vår är bohem/romantiskt, jag kommer nog köra den med min egna twist med mycket mönster och färger, det är så mycket jag. Som i kollaget ovanför!
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top