I Love My Friends

Allmänt, minnen, vardag / Bff, bestfriend, bästa vänner, vänner, skratta, roligt, laugh, love, lol, ett gott skratt förlänger livet / Permalink / 0
 
 
 
Detta filmklippet är så himla roligt, kanske bara för mig och Linnea då som vet vad vi skrattar åt. Haha såhär låter det ibland och det finns liksom ingen hejd på de! Denna gången skrattar vi åt när man är på krogen och fått ngt glas för mkt, då landar klackarna inte riktigt där man vill när man går eller dansar, och så ser de sådär vingligt ut. Men man intalar sig själv att det nog inte syns och att man är precis likadan som vanligt.. Haha
Vi ääär så knasiga ibland! <3 

You´re such a Darling

Allmänt, vardag / mello, melodifestivalen, musik, mellolåtar / Permalink / 0
 
Min fina lurviga älsklingsmule <3
 
Godmorgon Godmorgon.. Eller lunch snarare. Återigen vaknar man till en underbar dag! Kanske vågar man hoppas på att våren är här. Tänk va härligt, att kunna ta fram vårkappan och kanske ha bara ben. Haha fast jag kanske går händelserna lite i förväg här. Men det vore så härligt. 
Idag är vi lite trötta hemma hos oss för de vart några drinkar för mycket igår, precis som vanligt. Men vi hade en jätterolig kväll med mellotema. Vi åt tacos och tävlade med mellofrågor och så. Sen spelade vi Robin Bengtsson och Franz på repeat, haha! Dom är så bra! 
Har ni en favorit? Vem tror ni kommer vinna melodifestivalen?
 
 
 
 

Lovely Morning

Allmänt, Träning / Träna, training, hälsa, morgon, lördag, mysmorgon / Permalink / 0
 
Rolig bild på alla från Davos :) 
 
Hallå!
Vilken underbar dag jag vaknade till idag. Full med energi åkte jag och Benny till gymmet. Det var så satans längesen jag var där och ja har verkligen våndats över de, men idag så. Jag startade med att svettas gärnet, 10 min på löpband, 10 min på roddmaskin, 10 min cykel. Sen knäböj med ganska lätta vikter (idag var de max 40kg) varvat med sidövningar för magen. Avslutade med marklyft, som mest 50 kg, varvat med mage. 
Bra pass tyckte jag!
Nu ska jag iväg till min pålle och ikväll blire party!
Ha en härlig dag allihopa! 
 
 
Till top