Red As Wine

Travel / Resa, travel, Köpenhamn, tåg, tågluffa, vänner, friends, spel, leka, upptäcka, bilder, bild, selfie, selfies, vän, vänner / Permalink / 0
 
 
Hej på er!
Julen har vart hääärlig, som vanligt. Dock blev vi sjuka lagom till att vi kom ner till Göteborg. Kul aaaalltså. 
Men nu är jag frisk och kry och sitter på tåget till Köpenhamn. Vi ska fira in det nya året här med ett litet gäng, blandade göteborgare och stockholmare, det ska bli jääääättekuuuuul!
Linnea och Tobbe har försök klå mig i UNO hela vägen... Och de lyckades dom med. Haha nä men vi turades om att vinna ganska bra faktiskt. 
 
Hörs lite senare! 
Såhär såg jag förresten ut på julafton, blommor i håret tycker jag passar alla högtider!
 
Kram på er!!
 

Merry Christmas

vänner / jul, julafton, christmas, merry christmas, god jul, vinter, paket, julklappar, fira, högtid, familj, vänner, kärlek / Permalink / 0
 
 
Hej och god jul alla goa! 
 
Hoppas ni har och får en underbar jul!! Fastän avsaknaden av snö gör sig påmind så fort man tittar ut, för idag har vi typ vårväder här i Stockholm. Det är härligt i och för sig, men firar man jul i Sverige så vill man ju ha snö. Men den hann försvinna såklart... Nä ja ä inte bitter.. Haha. 
Nu ska vi vara positiva på julafton Helena!
Jag har haft en jättehärlig jul än så länge, många och väldigt fina klappar, en tur till Disel imorse hann vi med också, det var sååå mysigt. 
Nu sitter vi här tjocka, feta och glada och kolla på kalleanka, såklart!!
 
Jag önskar er alla en underbar jul, överrös varandra med kärlek och var tacksam för era nära och kära.
 
GOD JUL!
 
 

Celebration

vänner / Vänner, friends, Babyshower, shower, överraskning, Surprise, julbak, julgodis, mamma, resa, åka tåg, baka, godis, Göteborg, / Permalink / 0
 
 
Hej! 
Sitter på tåget för tillfället faktiskt, påväg hem ifrån Göteborg. Jag var bara där och spenderade dagen igår då pappa fyllde år! En riktig snabbvisit helt enkelt. Jag brukar ha en sån separationsångest när jag ska åka därifrån men denna gången kändes det okej eftersom jag kommer ner snart igen, på juldagen närmare bestämt. 
 
Bilderna är från härom veckan när vi överraskade Kristina med en Babyshower! De var så himla kul att planera och ordna och jag var livrädd att jag skulle försäga mig haha. Det var en riktig mysbrunch och ni kan ju själva se hur kreativa alla var när vi målade oncies! Haha
Bra grej dom kommit på där amerikanarna, Babyshower, klart man ska fira en blivande mamma! 
 
Ikväll är det julgodisbak som står på tapeten, allas vår norgetös Madde kommer på besök och ska baka med oss! Sååå mysigt! 
 
 
Till top