Last day Of Helena Vanhanen

Bröllop, vänner / Vänner, friends, bröllop, wedding, drömbröllop, kärlek, Love, familj, släkt, Stockholm, skärgård / Permalink / 3
 
 
Är det såhär det känns. Att vara gift alltså. Då kan jag nog stå ut med det hela livet. Haha skämt å sido.
 
Men vad ska jag säga. Så mycket kärlek och omtanke alla gav på vårt bröllop. Känslorna bara vällde över, vilket gjorde att jag slets mellan skratt och gråt hela dagen. Och dagen efter ska vi inte tala om. Så fort jag tänkte på något av bröllopet dagen efter så grät jag. Jag fattar fortfarande inte. Att alla fina människor var där för våran skull och firade oss på ett sånt fint sätt. Alla tal som innehöll så mycket fina ord och minnen. 
 
Herregud. Det kommer ta mig hela livet att gå igenom känslorna från den dagen. 
 
Vi är så oerhört glada. Så nöjda så det inte går att sätta ord på, med denna helgen. Inte en minut gick fel (förutom ett litet missöde med blommorna, som självklart fick en spänd blivande brud till gråt) och jag önskar att varenda sekund kommit med på film så vi kunde kolla på allt och uppleva det igen.
 
Jag önskar att alla någon gång i livet får känna sån kärlek! 
 
Det kommer ta ett tag att gå igenom allt material från helgen, men jag kommer komma med en utförligare beskrivning och massa bilder snart!
 
Många kramar från Barca/
Mrs Stolpe
 
(Helena Vanhanen is no more) 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Hej!
Vilket fantastiskt och vackert bröllop! Vi ska gifta oss ute på grinda den 19 augusti och jag undrar hur ni löste med blommorna? Inte det lättaste att gifta sig på en ö men tror att det blir värt det!
Kram
Suzanne

Svar: Hej! Åh va kul att ni ska få gå igenom precis samma härliga upplevelse som vi hade!Grattis och lycka till ☺️
Blommorna beställde jag ifrån en blomsteraffär på Värmdö så kördes dom ut med båt på bröllopsdagens morgon. Det gick ganska bra. Lite planering för att få ihop det hela, men så värt de när man kan vara på en sån magisk plats!

Hör av dig om du undrar något annat 😊
Många lyckönskningar!
helenave.blogg.se

#2 - - Anonym:

Undrar om du kommer ihåg vad blomsteraffären heter?
Vi har mycket kvar vi fortfarande behöver ordna men det kommer ju bli absolut värt det. Det är så himla vackert på grinda! 😃

#3 - - Anonym:

Undrar om du kommer ihåg vad blomsteraffären heter?
Vi har mycket kvar vi fortfarande behöver ordna men det kommer ju bli absolut värt det. Det är så himla vackert på grinda! 😃

Svar: Nej det gör jag tyvärr inte, och det är dessvärre ingen som jag skulle rekommendera... Jag trodde att vi hade likadana uppfattningar om vad jag ville ha, för det kändes så på dom där. Men när jag väl fick blommorna så var det helt annorlunda. Transport och sådant fick kg fixa från annat håll, alltså med taxi och taxibåt osv.
Hoppas du hittar någon bra!!
helenave.blogg.se

Till top