A day to Remember

vänner / Möhippa, bridesmades, bröllop, tärnor, wedding, friends, love, kärlek, ribbåt, Stockholm, café opera, bride to be, bride, brud / Permalink / 0
 
 
 
BILDBOMB!
Alltså denna dagen..
Var ska jag börja.... Eller föresten det vet jag precis. Dagen började med ett gallskrik. Jag ligger och sussar så gott i sängen heeeelt ovetandes om vad som komma skall. Jag vaknar i shock när tre hoppetossor slänger sig över mig i sängen och skriker. Då skrek jag också. Det var mina Gbg-pinglor som skrek på mig.
Härligt, då var man vaken! (Det skulle också kunna vara förklaringen till varför hela dagen är lite blurrig). 
 
Dom klädde mig så fint och kidnappade mig hem till Kristin, där resterande av gänget väntade. Vi åt en brakfrukost och jag fick snällt nog av dom, sätta på mig ett ansikte. Sedan drog vi iväg.
Ut på stan i denna fantastiska outfit och med en massa uppdrag att utföra. Första anhalt var vid nybrokajen. Där stod en ribbåt och väntade på oss! Det är så fint att åka genom skärgården, Stockholm visade dessutom sin fina sida. Kinderna hade man kramp i ganska snart, tack vare Erika som satt bakom mig på båten och oavbrutet skrek fortare fortare, mera mera!! Haha! En bit ut, Ingmarsö för att vara exakt, stannade vi till på och åt smaskig lunch. Vi hann precis dricka upp vinet och sätta på mig en ny(!) outfit, sen var det dags att åka tillbaka. 
 
Päväg till nästa aktivitet såg vi en svensexa. Dom hade lurat ut stackarn i en stor fontän, iklädd piratkläder och med ett metspö i handen. Haha. Jag (min stackare) blev uttvingad och gjorde honom sällskap för en stund. 
 
Väl framme vid nästa aktivitet (och många promille senare) höll jag på att mörda mina kära vänner. Vi hade nämligen hamnat i en musikstudio. Där skulle jag spela in två låtar. Jag tänkte att, fattar dom inte hur man låter när man druckit alkohol sen man vaknade med ett skrik?!?! Men tvi fick dom för dom blev tvingade att köra i en av låtarna! Mohahaha! 
Det var skräckblandad förtjusning och jag hoppas att ingen behöver höra låtarna någonsin igen :D 
 
En riktigt smaskig middag åt vi när vi sedan kommit hem till Kristin igen (efter ett besök på älgkamelen osv osv). Vi blev supermätta men inte för mätta för lite mer alkohol. Vi gjorde oss också fina för att senare kunna åka till stan. Sedan efter trerättersmiddag och lite "lekar" som jag i efterhand förstår bara var tidsfördriv, fick vi oväntat besök. Jag borde anat något när dom började dra ner persiennerna..... Haha!
Ni får gissa själva vad som hände sen. 
 
Kvällen slutade på Café Opera!
 
Tack alla fina bästa tjejer för en oförglömlig kväll <3
Love ya! 
 
 
 
Till top